Data Driven Business Workshop speciaal voor het MKB

Als je aan de slag wilt gaan met je Data, maar je nog geen idee hebt over waar je concreet moet beginnen dan is de Data Driven Business workshop wellicht interessant voor jou! Tijdens de workshop werken we in 4 stappen toe naar een concrete eerste stap op het gebied van Data Science voor jou bedrijf!

Data Maturity Scan.

Waar staat mijn bedrijf op het gebied van data?

Data Project Canvas.

Wat is de data context van mijn bedrijf? 

Data Check.

Is mijn data goed genoeg om een data-vraagstuk op te lossen?

Concrete Eerste Stap.

Hoe stel ik een data-vraagstuk op waar mijn bedrijf mee aan de slag kan?

De Data-Driven Business workshop is bedoeld voor alle MKB’ers die al iets van data hebben. Per bedrijf (maximaal 7) is er ruimte voor maximaal drie personen om te participeren. We raden aan om de persoon (of personen) mee te nemen die verantwoordelijk is (of zijn) voor het databeheer (en verzameling). Indien dit een externe partij betreft, zijn ook zij van harte welkom.

Wij begeleiden je tijdens de workshop door het programma heen, je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je een export van je data of login-gegevens tot de database mee neemt naar de workshop zo dat wij een blik kunnen werpen op de data van jouwbedrijf.

Na afloop van de workshop heb je een duidelijk beeld bij de mogelijkheden en de tekortkomingen van de beschikbare data van jouw onderneming. Daarnaast heb je zicht op een eerste stap om verder te gaan met de integratie en implementatie van Data Science. Dit kan zijn dat er meer data nodig is of dat de data moet worden opgeschoond, maar de output kan ook een concreet vraagstuk zijn waar je direct mee aan de slag kunt. 

De kosten voor de workshop zijn 750.- euro per bedrijf. Wanneer je ervoor kiest na de workshop een project bij het JADS MKB Datalab uit te voeren dan wordt er 250.- euro in mindering gebracht op het project. Koffie, thee, lunch en een borrel zijn inclusief.

De Data-Driven Business workshop vindt plaats op vrijdag 23 augustus 2019 van 10.00-16.00 uur bij de Jheronimus Academy of Data Science (Sint-Janssingel 92, 5211 DA Den Bosch). Het is ook mogelijk een Workshop te organiseren binnen uw netwerk

Zij gingen je voor:

JADS MKB Datalab helpt met de toepassing van Data Science binnen bedrijven.

Schrijf je nu in voor de Data-Driven Business Workshop op vrijdag 23 Augustus (Den Bosch) of 6 November (Tilburg)! Vol=vol!

* vereist veld