Datagedreven werken? Volg de Data Driven Business Workshop speciaal voor het MKB

Datagedreven werken klinkt misschien als een hippe term die ver van het bed is voor de meeste MKB'ers. Het JADS MKB Datalab zorgt echter voor iedere ondernemer dat men aan de slag kan met data door middel van de Data Driven Business Workshop. Tijdens de workshop wordt de organisatie doorgelicht en kunnen deelnemers sparren met data scientists die direct advies geven over de verschillende stappen om datagedreven te werken. Met de onderstaande 4 stappen werken we toe naar een concrete eerste stap op het gebied van Data Science voor uw bedrijf!

Data Maturity Scan.

Waar staat mijn bedrijf op het gebied van data?

Data Project Canvas.

Wat is de data context van mijn bedrijf? 

Data Check.

Is mijn data goed genoeg om een data-vraagstuk op te lossen?

Concrete Eerste Stap.

Hoe stel ik een data-vraagstuk op waar mijn bedrijf mee aan de slag kan?

De Data-Driven Business workshop is bedoeld voor alle MKB’ers die al iets van data hebben. Per bedrijf (maximaal 7) is er ruimte voor maximaal drie personen om te participeren. We raden aan om de persoon (of personen) mee te nemen die verantwoordelijk is (of zijn) voor het databeheer (en verzameling). Indien dit een externe partij betreft, zijn ook zij van harte welkom.

Wij begeleiden je tijdens de workshop door het programma heen, je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je een export van je data of login-gegevens tot de database mee neemt naar de workshop zo dat wij een blik kunnen werpen op de data van jouwbedrijf.

Na afloop van de workshop heb je een duidelijk beeld bij de mogelijkheden en de tekortkomingen van de beschikbare data van jouw onderneming. Daarnaast heb je zicht op een eerste stap om verder te gaan met de integratie en implementatie van Data Science. Dit kan zijn dat er meer data nodig is of dat de data moet worden opgeschoond, maar de output kan ook een concreet vraagstuk zijn waar je direct mee aan de slag kunt. 

De kosten voor de workshop zijn 1000.- euro per bedrijf. Koffie, thee, lunch en een borrel zijn inclusief.

De Data-Driven Business workshop vindt plaats op vrijdag 17 januari 2020 van 11.00-16.00 uur bij de Jheronimus Academy of Data Science (Sint-Janssingel 92, 5211 DA Den Bosch). Het is ook mogelijk een Workshop te organiseren binnen uw netwerk

Zij gingen je voor:

JADS MKB Datalab helpt met de toepassing van Data Science binnen bedrijven.

Schrijf je nu in voor de Data-Driven Business Workshop op vrijdag 25 Oktober (Den Bosch) of 6 November (Tilburg)! Vol=vol!

* vereist veld