Subsidiemogelijkheden

Is het mogelijk om subsidie te ontvangen voor een MKB Datalab project?

Subsidiemogelijkheden

Ons doel is om voor iedere MKB’er toegankelijk te zijn. Nu is de prijs voor een project al onder de marktprijs, echter is het voor sommige bedrijven nog steeds vrij veel geld. Daarom hebben we verder gekeken om te zien op welke manier deze bedrijven alsnog geholpen kunnen worden met hun eerste stap. Vooralsnog zijn er twee opties:

MIT Kennisvoucher

Als onderdeel van de MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) regeling biedt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de mogelijkheid tot het aanvragen van een zogenaamde kennisvoucher. Met deze kennisvoucher kan je als MKB’er een kennisvragen laten beantwoorden door een kennisinstelling. Er zijn twee soorten vouchers:

Kleine vouchers: €5.250,-
Grote vouchers: €9.000,-

De kleine vouchers dekken maximaal 70% van de kosten van de kennisinstelling, de grote vouchers dekken maximaal 40% van de kosten. Een MKB’er kan zelf een kennisvoucher aanvragen. Het JADS MKB Datalab helpt uiteraard graag bij het formuleren van een kennisvraag. Meer informatie over de regeling is te vinden op de website van de RVO.

Datacoach subsidievoucher

Ben je MKB-ondernemer en gevestigd in de Provincie Noord-Brabant? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een subsidievoucher waarmee (een deel van) de dienstverlening van het JADS MKB Datalab kan worden afgerekend. Er zijn drie soorten subsidievouchers beschikbaar:

Zilver: €1.000,-
Goud: €1.500,-
Platina: €5.000,-

Overleg met een Datacoach van 1 van de 4 Brabantse ontwikkelingsmaatschappijen of je in aanmerking komt voor deze vouchers. Plan zelf een kosteloos adviesgesprek via website van de Provincie. Een mail sturen naar info@jadsmkbdatalab.nl kan natuurlijk ook, dan brengen wij je in contact met een datacoach in jouw regio.
  

Scroll naar boven
Scroll naar top

Bedankt voor je aanmelding!

Super leuk dat je bij ons lustrum aanwezig bent!
De inloop is vanaf 15:00 en om 15:30 zullen we beginnen met het programma.

Wanneer?

9 juni 15:30

Wij hebben er zin in en kijken er naar uit jullie weer te zien!