01.

Intake

Tijdens een 1 op 1 intake bekijken we waar de mogelijkheden voor jouw organisatie liggen. Heb je gelijk een concreet idee voor een project? Dan stellen we op basis van jouw input een voorstel op. Lukt dat niet, dan nodigen we je graag uit voor de workshop.

02.

Workshop

Tijdens de workshop "Data-driven business" vul je een Data Maturity Scan in en krijg je inzicht in waar jouw organisatie staat. Bovendien neem je data mee en ga je met onze studenten aan de slag om een concreet project te ontwerpen,

03.

Kick-off

Tijdens een gezamenlijke kick-off stellen we je voor aan de student die jouw project gaat uitvoeren. Daarnaast hoor je over de projecten die andere organisaties gaan oppakken. Tenslotte leggen we hier ook uit hoe het project in zijn werk gaat.

04.

Evaluatie

Na afloop van het project organiseren we een evaluatie-sessie met alle deelnemende organisaties. Hier horen we graag wat je van het project geleerd hebt, maar er is ook ruimte voor feedback op onze dienstverlening. We ontwikkelen continu door en daarvoor is jullie feedback van groot belang.