Helaas, je hebt geen toegang tot deze site!

Meld je eerst hier aan.
Heb je je aangemeld? Activeer je account door op de link in je e-mail te klikken.
Kun je nog steeds niet inloggen? Dan moet je account waarschijnlijk nog goedgekeurd worden door iemand van het Datalab.

Trek vooral aan de bel als het lang duurt of je vragen hebt!

Login

Meld je aan | Reset wachtwoord

Scroll naar top

Meld je aan voor een workshop!

Tijdelijk zijn er geen workshops beschikbaar, we zullen jullie notificeren wanneer de mogelijkheden weer open staan!
 
Tijdens deze dag werken we toe naar een concrete uitdaging voor een bedrijf door middel van de Data Maturity Scan, Data Project Canvas, Data Check en als eindresultaat hebben ze een projectvoorstel om mee naar huis te nemen.
 

💵 Vergoeding: €100

Data Buddy Programma

Momenteel is de inschrijving voor het Data Buddy Programma gesloten, je wordt genotificeerd wanneer de aanmeldingen weer open gaan voor het volgende traject!
 
Je werkt in ongeveer 6 sessies van een abstract idee naar een concrete uitwerking van een project. Je zit samen met een aantal mensen binnen de gemeente én één andere student om de tafel waarbij de eerste weken gefocust zijn op formulering en aanscherping van het idee, en de laatste weken op de uitwerking van het project.
 
In totaal zit je er 40 uur aan, verspreid over half jaar. Het liefst ben je bij alle sessies aanwezig, maar eentje missen is mogelijk.
 
📅 Aanmelddeadline: T.B.A.
💵 Vergoeding: €800

Data Readiness Program

Momenteel zijn aanmeldingen gesloten, je wordt genotificeerd wanneer aanmeldingen voor het volgende DRP traject weer open gaan!

Opzet
Een bedrijf krijgt gedurende 10 weken de opdracht hun marge te optimaliseren en dit te visualiseren in een PowerBI dashboard.

Als student fungeer je als sparringspartner voor het bedrijf. Bij het ene bedrijf betekent misschien alleen input geven op de hygiëne van de data en bij het andere bedrijf betekent dit creatief meedenken om de juiste variabelen te operationaliseren of te ontsluiten.

Programma
Het programma bestaat uit 10 modules voor deelnemende bedrijven. Hier mag je als student bij aanhaken bij interesse maar is niet verplicht.
Verder zijn er 3 momenten van 1-4 uur waarop het bedrijf aanspraak kan maken op jouw kennis. Deze worden op de volgende maandagen samen met jou gepland voor diezelfde week:

  • Sessie 1 – Financiële en Operationele Databronnen in kaart brengen
  • Sessie 2 – Opzet Dashboard
  • Sessie 3 – Afmaken Dashboard en Roadmap definiëren

PowerBI instructie
Om jullie wat meer wegwijs te maken in PowerBI zal dit programma aftrappen met een instructie. Het is wel handig als jullie van tevoren als PowerBI op je latop hebben staan, dit gaat het makkelijkst met een Windows laptop.

📅 Aanmelddeadline: T.B.A.
💵 Vergoeding: €300